OVER ADAS

ADAS Groep is de verzamelnaam voor de verschillende horeca gelegenheden van Ayhan Sahin.

De komende jaren zal de ADAS Groep met name focussen op de groei van haar (nieuwe) horeca bedrijven op de Brink te Deventer en het verder landelijk uitrollen van het (horeca-franchise) concept proeflokaal 'tOer.

Onder de ADAS Groep vallen de volgende bedrijven;

De voormalig vliegtuighangar biedt een prachtige en sfeervolle brasserie voor een onvergetelijke avondje uit met live muziek. Maar het is veel meer dan alleen een restaurant. Je kunt er terecht voor kleine en grote evenementen en van een familiebrunch tot een huwelijksfeest. Het menu biedt ruimvoldoende variatie aan klassieke en eigentijdse gerechten voor de lunch, diner en voor bij de koffie en borrel.

This Irish pub has it all... The Whiskey Collection... The Beer Garden... The Food... The Atmosphere... The Music Sessions... The Competent and Friendly Staff... The Best pint of Guinness and Oh, the craic is mighty!

Bij ons Sushi, Grill & Chill restaurant in Deventer kunt u terecht voor de lekkerste sushi en grill gerechten. "Sushi by Me" zal u aangenaam verrassen!

Jasmin's is een kleurrijk en internationaal restaurant op de Brink in Deventer. De keuken bereidt internationale- en echte klassieke gerechten maar alles met een eigen twist. Je kunt er lunchen, dineren en borrelen.

De Hanze heeft een glorieus verleden, waarbij door handel verschillende spijzen, dranken en kruiden samenkwamen. Bij Proeflokaal ’tOer ga je op ontdekkingsreis en geniet je onbeperkt van een heerlijke mix van historische en hedendaagse smaken.

Waan je in de hanzetijd in Proeflokaal 'tOer in Zutphen en daarna kan je zo door naar je bed in het bijbehorende stadshotel. In het monumentale pand midden in het centrum van Zupthen kan je overnachting in dit nieuwe hotel, en wordt je wakker met een heerlijk ontbijt op onze hanze planken!

Een spraakmakende uitgaansgelegenheid met shotjesbar op de Brink in Deventer. "Dorst!" biedt mannen en vrouwen een toplocatie om heerlijk te dansen op muziek van de beste DJ's.

Alles kan!

Voor al uw speciale dagen! Wij nemen voor uw bruiloft, verlovings- of hennafeest (e.d.) al uw zorgen uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw mooiste dag.

Regelmatig organiseren wij met Adas Events memorabele avonden. Denk aan concerten met topartiesten, maar ook feestavonden, Dance Events en optredens.

Binnenkort zullen de volgende horeca-gelegenheden worden geopend:

  • Chicago te Deventer (Your night out!)

"Ayhan Sahin is van mening dat de horeca een beleving is, ‘Onze gasten zijn bereid om geld bij ons uit te geven en wij zullen er alles aan moeten doen om het die gasten geheel naar de zin te maken’"

"Wij serveren geen drankjes en gerechten! Maar wij serveren een beleving..."

Ayhan Sahin in zijn toekomstige club
Chicago in Deventer