OVER ADAS

ADAS Groep is de verzamelnaam voor de verschillende horeca gelegenheden van Ayhan Sahin.

De komende jaren zal de ADAS Groep met name focussen op de groei van haar (nieuwe) horeca bedrijven op de Brink te Deventer en het verder landelijk uitrollen van het (horeca-franchise) concept proeflokaal 'tOer.

Onder de ADAS Groep vallen de volgende bedrijven;

Bij ons Sushi, Grill & Chill restaurant in Deventer kunt u terecht voor de lekkerste sushi en grill gerechten. "Sushi by Me" zal u aangenaam verrassen!

Voor al uw speciale dagen! Wij nemen voor uw bruiloft, verlovings- of hennafeest (e.d.) al uw zorgen uit handen, zodat u optimaal kunt genieten van uw mooiste dag.

Regelmatig organiseren wij met Adas Events memorabele avonden. Denk aan concerten met topartiesten, maar ook feestavonden, Dance Events en optredens.

Jasmin's is een kleurrijk en internationaal restaurant op de Brink in Deventer. De keuken bereidt internationale- en echte klassieke gerechten maar alles met een eigen twist. Je kunt er lunchen, dineren en borrelen.

De Hanze heeft een glorieus verleden, waarbij door handel verschillende spijzen, dranken en kruiden samenkwamen. Bij Proeflokaal ’tOer ga je op ontdekkingsreis en geniet je onbeperkt van een heerlijke mix van historische en hedendaagse smaken.

Een spraakmakende uitgaansgelegenheid met cocktailbar op de Brink in Deventer. "Dorst!" biedt mannen en vrouwen een toplocatie om te dansen, poolen en chillen!

Best pub in town!

Alles kan!

Brasserie direct gelegen aan de start- en landingsbaan van Teuge International Airport.

Binnenkort zullen de volgende horeca-gelegenheden worden geopend:

  • Chicago te Deventer (Your night out!)
  • Proeflokaal & Stadshotel 'tOer Zutphen

"Ayhan Sahin is van mening dat de horeca een beleving is, ‘Onze gasten zijn bereid om geld bij ons uit te geven en wij zullen er alles aan moeten doen om het die gasten geheel naar de zin te maken’"

"Wij serveren geen drankjes en gerechten! Maar wij serveren een beleving..."

Ayhan Sahin in zijn toekomstige club
Chicago in Deventer